Vrije tijd Recreatief gebruik van wiet vs. THC

Recreatief gebruik van wiet vs. THC

-

Wiet, CBD, THC; voor de meesten is het één pot nat. Dat is helemaal niet waar. Niet op papier en niet in de praktijk. Gelukkig heb je een oneindige bron van informatie genaamd het internet tot je beschikking en hebben wij een blog hierover geschreven. Daarbij heb je deze blog ook nog eens weten te vinden en daar zijn we nóg blijer mee. Goed, genoeg vreugde door laten schemeren; tijd voor het echte werk! Omdat veel mensen denken dat THC gebruiken voor je lifestyle of gezondheid en wiet roken voor je plezier hetzelfde is, willen wij hier verandering in aanbrengen. Er zitten wel degelijk hele grote en belangrijke verschillen in. Wij maken in deze blog die verschillen aan je duidelijk. Lees vooral verder als je dit wil weten. 

Wiet voor recreatief gebruik

De meeste mensen zien dus THC, CBD en wiet als een drug die voor hippies en andere vrije figuren bestemd is. Dit komt omdat wiet vaak gerookt wordt als een ontspanning. Dit wordt gedaan door jong en oud en om tal van redenen. Even lekker alles vergeten, jezelf laten huilen van het lachen om iets doms; het kan allemaal. Dit wordt ook wel high, stoned of zelfs ‘skaffa’ genoemd in de straattaal. Dit is allemaal echter recreatief gebruik en biedt enkele gezondheidsvoordelen, maar dit is niet de reden waarom men het dan doet.

Ander gebruik

THC olie kopen doet men vrijwel uitsluitend als zij dit doet vanwege gezondheidsvoordelen. THC is een stof die te vinden is in wiet, cannabis, hennep of hasj; het komt allemaal op hetzelfde neer. De ene plant heeft een hoger gehalte CBD, de ander weer een hoger gehalte THC. THC is in ieder geval de psychoactieve stof en heeft derhalve ook effect op je ‘geest’. Je wordt er een beetje sloom van, lacherig, je krijgt wat meer honger en dit merk je vooral. Wat je echter minder bewust doormaakt, is de verandering die er plaatsvindt in je lichaam. In je lichaam beschik je namelijk over je endocannabinoide systeem, dat regelt je algehele gezondheid. Het is dus erg belangrijk en zelfs dat is misschien wel een understatement. Het consumeren van kleine hoeveelheden THC zorgt voor een verbetering in het endocannabinoïde systeem en dus je algehele gezondheid. Betere nachtrust, meer controle over je emoties, meer eetlust, een verbeterd immuunsysteem; het is allemaal resultaat van THC olie gebruiken.

Laatste Nieuws

De voordelen van graszoden voor een perfect gazon

Veel huiseigenaren streven naar een mooi en gezond gazon. Een belangrijk aspect om dit doel te bereiken is de...

Een brommobiel voor veel mensen niet meer weg te denken

Een brommobiel is een kleine auto die vaak wordt gebruikt als alternatief voor een standaard auto. Het is een...

Stikstof laten berekenen voor jouw organisatie kan aan te raden zijn

Tegenwoordig is het voor bijna ieder bedrijf belangrijk om alle uitstoot bij te houden. Duurzamer ondernemen is namelijk een...

Tips voor een perfecte outfit 

Het kan soms best een uitdaging zijn om een goede outfit bij elkaar te vinden. Denk je eindelijk iets...

Het verzekeren van een motor is belangrijk

Een van de belangrijkste zaken die bij het aanschaffen van een motor komen kijken, is het verzekeren van de...

Succesvol en efficiënt je bedrijf verhuizen

Het ontruimen van een bedrijf is een complex proces met vele punten om rekening mee te houden. Of het...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen