Vrije tijdRecreatief gebruik van wiet vs. THC

Recreatief gebruik van wiet vs. THC

-

Wiet, CBD, THC; voor de meesten is het één pot nat. Dat is helemaal niet waar. Niet op papier en niet in de praktijk. Gelukkig heb je een oneindige bron van informatie genaamd het internet tot je beschikking en hebben wij een blog hierover geschreven. Daarbij heb je deze blog ook nog eens weten te vinden en daar zijn we nóg blijer mee. Goed, genoeg vreugde door laten schemeren; tijd voor het echte werk! Omdat veel mensen denken dat THC gebruiken voor je lifestyle of gezondheid en wiet roken voor je plezier hetzelfde is, willen wij hier verandering in aanbrengen. Er zitten wel degelijk hele grote en belangrijke verschillen in. Wij maken in deze blog die verschillen aan je duidelijk. Lees vooral verder als je dit wil weten. 

Wiet voor recreatief gebruik

De meeste mensen zien dus THC, CBD en wiet als een drug die voor hippies en andere vrije figuren bestemd is. Dit komt omdat wiet vaak gerookt wordt als een ontspanning. Dit wordt gedaan door jong en oud en om tal van redenen. Even lekker alles vergeten, jezelf laten huilen van het lachen om iets doms; het kan allemaal. Dit wordt ook wel high, stoned of zelfs ‘skaffa’ genoemd in de straattaal. Dit is allemaal echter recreatief gebruik en biedt enkele gezondheidsvoordelen, maar dit is niet de reden waarom men het dan doet.

Ander gebruik

THC olie kopen doet men vrijwel uitsluitend als zij dit doet vanwege gezondheidsvoordelen. THC is een stof die te vinden is in wiet, cannabis, hennep of hasj; het komt allemaal op hetzelfde neer. De ene plant heeft een hoger gehalte CBD, de ander weer een hoger gehalte THC. THC is in ieder geval de psychoactieve stof en heeft derhalve ook effect op je ‘geest’. Je wordt er een beetje sloom van, lacherig, je krijgt wat meer honger en dit merk je vooral. Wat je echter minder bewust doormaakt, is de verandering die er plaatsvindt in je lichaam. In je lichaam beschik je namelijk over je endocannabinoide systeem, dat regelt je algehele gezondheid. Het is dus erg belangrijk en zelfs dat is misschien wel een understatement. Het consumeren van kleine hoeveelheden THC zorgt voor een verbetering in het endocannabinoïde systeem en dus je algehele gezondheid. Betere nachtrust, meer controle over je emoties, meer eetlust, een verbeterd immuunsysteem; het is allemaal resultaat van THC olie gebruiken.

Laatste Nieuws

Ontdek het gemak van snoep online kopen

Zit je te verlekkeren op een zoetigheid maar heb je geen zin om naar de winkel te gaan? Online...

Wat maakt een horecagelegenheid gezellig?

Gezelligheid is het sleutelwoord als we denken aan een geslaagde avond in een café of restaurant. Maar wat zijn...

Wat je moet weten over online veiligheidstrainingen

Als het gaat om werken in sectoren waar veiligheid een grote rol speelt, is het essentieel dat medewerkers goed...

Wat is financiële bemiddeling eigenlijk

Financiële bemiddeling, je komt het overal tegen maar wat houdt het nu precies in? Eenvoudig gezegd is het de...

Waarom een creatieve mindset belangrijk is

Creativiteit is een onmisbare kracht in ons leven. Het gaat niet alleen om het creëren van kunstwerken, maar om...

Waarom slimme energiekeuzes belangrijk zijn

De keuzes die we maken op het gebied van energie hebben een grote impact, niet alleen op onze maandelijkse...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen