Vrije tijdRecreatief gebruik van wiet vs. THC

Recreatief gebruik van wiet vs. THC

-

Wiet, CBD, THC; voor de meesten is het één pot nat. Dat is helemaal niet waar. Niet op papier en niet in de praktijk. Gelukkig heb je een oneindige bron van informatie genaamd het internet tot je beschikking en hebben wij een blog hierover geschreven. Daarbij heb je deze blog ook nog eens weten te vinden en daar zijn we nóg blijer mee. Goed, genoeg vreugde door laten schemeren; tijd voor het echte werk! Omdat veel mensen denken dat THC gebruiken voor je lifestyle of gezondheid en wiet roken voor je plezier hetzelfde is, willen wij hier verandering in aanbrengen. Er zitten wel degelijk hele grote en belangrijke verschillen in. Wij maken in deze blog die verschillen aan je duidelijk. Lees vooral verder als je dit wil weten. 

Wiet voor recreatief gebruik

De meeste mensen zien dus THC, CBD en wiet als een drug die voor hippies en andere vrije figuren bestemd is. Dit komt omdat wiet vaak gerookt wordt als een ontspanning. Dit wordt gedaan door jong en oud en om tal van redenen. Even lekker alles vergeten, jezelf laten huilen van het lachen om iets doms; het kan allemaal. Dit wordt ook wel high, stoned of zelfs ‘skaffa’ genoemd in de straattaal. Dit is allemaal echter recreatief gebruik en biedt enkele gezondheidsvoordelen, maar dit is niet de reden waarom men het dan doet.

Ander gebruik

THC olie kopen doet men vrijwel uitsluitend als zij dit doet vanwege gezondheidsvoordelen. THC is een stof die te vinden is in wiet, cannabis, hennep of hasj; het komt allemaal op hetzelfde neer. De ene plant heeft een hoger gehalte CBD, de ander weer een hoger gehalte THC. THC is in ieder geval de psychoactieve stof en heeft derhalve ook effect op je ‘geest’. Je wordt er een beetje sloom van, lacherig, je krijgt wat meer honger en dit merk je vooral. Wat je echter minder bewust doormaakt, is de verandering die er plaatsvindt in je lichaam. In je lichaam beschik je namelijk over je endocannabinoide systeem, dat regelt je algehele gezondheid. Het is dus erg belangrijk en zelfs dat is misschien wel een understatement. Het consumeren van kleine hoeveelheden THC zorgt voor een verbetering in het endocannabinoïde systeem en dus je algehele gezondheid. Betere nachtrust, meer controle over je emoties, meer eetlust, een verbeterd immuunsysteem; het is allemaal resultaat van THC olie gebruiken.

Laatste Nieuws

Contentmarketingstrategieën voor succes: Het creëren en verspreiden van waardevolle inhoud

In de wereld van digitale marketing is content koning. Het creëren en verspreiden van waardevolle inhoud is een essentieel...

Ontdek de schoonheid van creatieve schilderkunst

Als je ooit een penseel in je hand hebt gehad, weet je hoe bevrijdend het kan zijn om kleuren...

Hoe kun je met minder personeel toch effectief zijn?

We weten allemaal dat het momenteel erg lastig is om aan personeel te komen. Je zult dus andere oplossingen...

Waarom koeloplossingen essentieel zijn voor de horeca

Als je in de horeca werkt, weet je hoe belangrijk het is om de juiste apparatuur te hebben. Een...

De opkomst van verticale gevelbekleding

In de architectuurwereld is er een groeiende trend waarbij verticale gevelbekleding wordt gebruikt. Het gebruik van deze vorm van...

Waarom maatwerk bedrijfssoftware belangrijk is

Als je ooit hebt geprobeerd om een vierkante pin in een ronde gat te duwen, dan weet je hoe...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen