Vrije tijd Recreatief gebruik van wiet vs. THC

Recreatief gebruik van wiet vs. THC

-

Wiet, CBD, THC; voor de meesten is het één pot nat. Dat is helemaal niet waar. Niet op papier en niet in de praktijk. Gelukkig heb je een oneindige bron van informatie genaamd het internet tot je beschikking en hebben wij een blog hierover geschreven. Daarbij heb je deze blog ook nog eens weten te vinden en daar zijn we nóg blijer mee. Goed, genoeg vreugde door laten schemeren; tijd voor het echte werk! Omdat veel mensen denken dat THC gebruiken voor je lifestyle of gezondheid en wiet roken voor je plezier hetzelfde is, willen wij hier verandering in aanbrengen. Er zitten wel degelijk hele grote en belangrijke verschillen in. Wij maken in deze blog die verschillen aan je duidelijk. Lees vooral verder als je dit wil weten. 

Wiet voor recreatief gebruik

De meeste mensen zien dus THC, CBD en wiet als een drug die voor hippies en andere vrije figuren bestemd is. Dit komt omdat wiet vaak gerookt wordt als een ontspanning. Dit wordt gedaan door jong en oud en om tal van redenen. Even lekker alles vergeten, jezelf laten huilen van het lachen om iets doms; het kan allemaal. Dit wordt ook wel high, stoned of zelfs ‘skaffa’ genoemd in de straattaal. Dit is allemaal echter recreatief gebruik en biedt enkele gezondheidsvoordelen, maar dit is niet de reden waarom men het dan doet.

Ander gebruik

THC olie kopen doet men vrijwel uitsluitend als zij dit doet vanwege gezondheidsvoordelen. THC is een stof die te vinden is in wiet, cannabis, hennep of hasj; het komt allemaal op hetzelfde neer. De ene plant heeft een hoger gehalte CBD, de ander weer een hoger gehalte THC. THC is in ieder geval de psychoactieve stof en heeft derhalve ook effect op je ‘geest’. Je wordt er een beetje sloom van, lacherig, je krijgt wat meer honger en dit merk je vooral. Wat je echter minder bewust doormaakt, is de verandering die er plaatsvindt in je lichaam. In je lichaam beschik je namelijk over je endocannabinoide systeem, dat regelt je algehele gezondheid. Het is dus erg belangrijk en zelfs dat is misschien wel een understatement. Het consumeren van kleine hoeveelheden THC zorgt voor een verbetering in het endocannabinoïde systeem en dus je algehele gezondheid. Betere nachtrust, meer controle over je emoties, meer eetlust, een verbeterd immuunsysteem; het is allemaal resultaat van THC olie gebruiken.

Laatste Nieuws

Recreatief gebruik van wiet vs. THC

Wiet, CBD, THC; voor de meesten is het één pot nat. Dat is helemaal niet waar. Niet op papier...

DIT zijn de sporttrends voor het najaar van 2022

Ben je benieuwd welke sporttrends er gaan volgen in het najaar van 2022? Of heb je gewoon zin om...

Inspirerende tips om je dit jaar te kleden als een stijlicoon

Het begin van een nieuw seizoen is het perfecte moment om fris te beginnen en te experimenteren met nieuwe...

Er is altijd een verzekering die goed bij jou past

Het is in het leven belangrijk om voor bepaalde soorten verzekeringen te kiezen. Op deze manier is het namelijk...

Handige weetjes voor de zomervakantie

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? De zomer is voor de meeste mensen de perfecte tijd om...

Een graafmelding doen

Wanneer je van plan bent om machinaal te gaan graven, dan ben je wettelijk verplicht om een graafmelding te...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen