WonenDruppelslangen zijn de ideale manier van water geven aan...

Druppelslangen zijn de ideale manier van water geven aan de tuin

-

Op het land, om de gewassen te voorzien van water, is beregenen erg belangrijk. Nu, met de extreme droogte en de lege sloten die daardoor ontstaan, valt dat echter lang niet mee. Toch zijn er wel oplossingen om de gewassen water te geven. door middel van beregening. Je kunt, als agrariër, terecht bij Wildkamp. Zij kunnen je meer vertellen over deze mogelijkheden en zo kun je ervoor zorgen dat ook jouw gewassen worden voorzien van voldoende water. In de tuin is dat anders. Natuurlijk heeft een tuin, vooral één die je net hebt aangelegd, water nodig. Nu kun je je klanten hun tuin water laten geven met een gieter, maar dat valt, zeker in een grote tuin, nog lang niet mee. Het is dan een betere optie om druppelslangen aan te leggen zodra je een nieuwe tuin aanlegt.

Druppelslangen geven heel gericht water

Ook mensen thuis hebben last van het watertekort. Daarbij is het natuurlijk gewoon zonde om veel drinkwater te gebruiken om de tuin van water te voorzien. Het leven is al duur genoeg op het moment! De oplossing is dan het aanleggen van druppelslangen. Druppelslangen geven, dankzij de kleine gaatjes in de slangen, heel gericht water. De planten zullen groeien als kool, maar er gaat maar weinig water verloren. Druppelslangen zijn heel effectief.

Een nieuwe tuin is hard werken

Sowieso is het aanleggen van een nieuwe tuin heel hard werken. Je moet plannen, tekenen en daarna heel fysiek aan het werk. Je wilt dit werk niet verloren zien gaan en dus is het belangrijk dat de tuin en alles wat daarin is geplaatst, voldoende water krijgt. De fijnste manier voor jouw cliënten om deze tuin water te geven is het gebruikmaken van druppelslangen. Er hoeft dan niet met zware gieters vol water gezeuld te worden en dat maakt dat het onderhoud, het water geven van de planten, een stuk gemakkelijker is. En ook nog eens beter voor het milieu én de portemonnee van de klant.

De complete tuin betegelen is niet de oplossing

Je zou denken dat het compleet betegelen van een tuin de beste oplossing is wanneer er zo'n groot watertekort is. Juist doordat er (bijna) alleen maar tegels liggen kan eventueel regenwater de grond maar moeilijk bereiken. Je zorgt er dan juist voor dat de grond het erg zwaar krijgt. Daarbij kan er, doordat het regenwater de grond niet kan bereiken, overlast ontstaan wanneer het op een gegeven moment weer wel gaat regenen. Groen in de tuin is van groot belang!

Laatste Nieuws

Contentmarketingstrategieën voor succes: Het creëren en verspreiden van waardevolle inhoud

In de wereld van digitale marketing is content koning. Het creëren en verspreiden van waardevolle inhoud is een essentieel...

Ontdek de schoonheid van creatieve schilderkunst

Als je ooit een penseel in je hand hebt gehad, weet je hoe bevrijdend het kan zijn om kleuren...

Hoe kun je met minder personeel toch effectief zijn?

We weten allemaal dat het momenteel erg lastig is om aan personeel te komen. Je zult dus andere oplossingen...

Waarom koeloplossingen essentieel zijn voor de horeca

Als je in de horeca werkt, weet je hoe belangrijk het is om de juiste apparatuur te hebben. Een...

De opkomst van verticale gevelbekleding

In de architectuurwereld is er een groeiende trend waarbij verticale gevelbekleding wordt gebruikt. Het gebruik van deze vorm van...

Waarom maatwerk bedrijfssoftware belangrijk is

Als je ooit hebt geprobeerd om een vierkante pin in een ronde gat te duwen, dan weet je hoe...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen