Vrije tijdWelke kledingstukken moet je in de kledingkast hebben?

Welke kledingstukken moet je in de kledingkast hebben?

-

De zomer is in volle gang en de vakantie is al bijna aan zijn einde gekomen. Dit is erg vervelend, het betekent ook weer dat de herfst weer dichterbij kruipt. Daarna zal de winter toeslaan, de lente opbloeien en vervolgens weer de zomer zegevieren. Een eindeloze cyclus van seizoenen, het heeft ook wel wat moois. Dat moois willen we met je vieren. Het is namelijk heel goed te doen. Hoe, zul je je misschien afvragen. Daar gaan we je nu een heel concreet antwoord op geven: met kledingstukken die je in de kledingkast moet hebben. De kleding brengt je door elk seizoen heen. Of het nu warm of koud is, nat of droog, een orkaan of windstil; kleding komt altijd van pas. Het is tevens je manier om te laten zien wie je bent. We vertellen je daarom graag welke kledingstukken je nu écht in je kast moet hebben. 

Sweater

Een sweater, daar kun je nooit de mist mee ingaan. Een sweater is een anker in je kledingkast in elk opzicht. Je rots in je branding, je steun en toeverlaat. Oké, dit gaat wellicht wat ver maar je snapt ons punt. Een sweater is altijd goed. Als het koud is in de winter, als je een frisse zomeravond hebt, op een festival, thuis op de bank; je kunt er letterlijk niet de fout mee ingaan. Sweaters heren shoppen is helemaal niet lastig. Bepaal je maat, kies een leuke kleur die je wil en bestel hem. Als je inspiratie nodig hebt; kijk eens naar een Carhartt hoodie. Deze hoodies zijn super leuk, lekker simpel en ze gaan lang mee.

Pak

Oké, het is wat anders dan de vorige stap maar we staan er wel achter. Ook al ben je niet iemand die ervan houdt om zich net te kleden, een pak is altijd handig om te hebben. Een begrafenis, een bruiloft, een nieuwe baan, een chique diner; het is allemaal een gelegenheid waarbij het nodig kan zijn om een pak te dragen. We raden je dan ook aan minstens één goed pak tot je beschikking te hebben. 

Sneakers

Hier geldt het tegenovergestelde; al houd je er nog zo van om je chique te kleden, sneakers zijn altijd handig. Of dit nu hele hippe Nikes zijn of sneakers van Santoni; het is altijd goed om tot je beschikking te hebben. Comfortabel wandelen, er op uit, even geen chique de friemel; het kan altijd handig zijn.

Laatste Nieuws

Waarom een creatieve mindset belangrijk is

Creativiteit is een onmisbare kracht in ons leven. Het gaat niet alleen om het creëren van kunstwerken, maar om...

Waarom slimme energiekeuzes belangrijk zijn

De keuzes die we maken op het gebied van energie hebben een grote impact, niet alleen op onze maandelijkse...

Kennismaken met weerobservatie-instrumenten

Als je ooit hebt afgevraagd hoe we het weer kunnen voorspellen, ben je niet alleen. Weerobservatie is een fascinerend...

Waarom Naughty Beans jouw koffie-ervaring op het werk kan veranderen

Stel je voor, je zit op kantoor en je hebt dringend een kopje koffie nodig. Maar niet zomaar een...

De magie van kerstkoekjes bakken

Als er één ding is dat de feestdagen extra speciaal maakt, dan zijn het wel de heerlijke kerstkoekjes die...

Contentmarketingstrategieën voor succes: Het creëren en verspreiden van waardevolle inhoud

In de wereld van digitale marketing is content koning. Het creëren en verspreiden van waardevolle inhoud is een essentieel...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen