Wonen Beestje in je huis? Dit is hoe je ervan...

Beestje in je huis? Dit is hoe je ervan af komt.

-

Heb je in je huis een paar planten staan? Een aantal planten die je af en toe een beetje water moet te geven? Hoe prettig is dat. Zo weet je zeker dat je plant na 1 of 2 dagen zonder water uitdroogt. Het enige vervelende aan een plant is dat er soms wat bladeren af vallen. Maar die heb je zo met blik en veger weer opgeveegd. Ook kunnen er bladluizen of trips op je planten zitten. Wil je weten wat je tegen trips kunt doen en wat het precies zijn? Lees dan verder.

Wat zijn trips?

Trips zijn hele kleine en dunne insecten. Trips kun je voornamelijk binnen in je huis vinden. De meest voorkomende plekken waar trips zich bevinden, zijn op planten in je huis. Dit komt doordat trips zich voeden met de cellen die zich in een kamerplant bevinden. Ook leggen trips honderden eieren op een blad.

Trips kun je moeilijk met het blote oog zien. Dit komt doordat trips heel erg klein zijn. Je zult dus met een heel goed oog of vergrootglas moeten kijken of te ontdekken of er trips op je kamerplant zitten.

Bestrijding

Wanneer je hebt vernomen dat je kamerplant last heeft van trips, kun je hier een aantal dingen tegen doen. Een meest voorkomende oplossing zijn aaltjes tegen trips. Aaltjes tegen trips is namelijk een biologische bestrijding. Je kunt op verschillende locaties aaltjes tegen trips kopen. Zo kun je bijvoorbeeld aaltjes tegen trips kopen bij online webwinkels, maar ook kun je aaltjes tegen trips kopen bij kluszaken of tuinzaken als de Hornbach, Boerenbond, etc.

Gemakkelijkere bestrijding

Ben je niet iemand die is van aaltjes tegen trips? Dan kun je ook op een gemakkelijkere manier ervoor zorgen dat de trips verdwijnen. Zo houden trips niet van veel vocht. Wanneer je trips hebt op je kamerplant, kun je er dus voor kiezen om vaker je plant water te geven. Als je dit doet zijn je trips binnen een aantal dagen van je kamerplant verdwenen.

Last van trips? Dat is vervelend. Trips zijn kleine dunne beestjes die vaak te vinden zijn op kamerplanten. Dit komt doordat trips voedingsstoffen uit kamerplanten kunnen halen. Om trips te bestrijden zijn er een aantal oplossingen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld aaltjes tegen trips kopen in online webwinkels of bij kluszaken of tuinzaken als Hornbach en Boerenbond in de buurt. Ook kun je ervoor kiezen om de plant meer te bevochtigen. Zo ben je binnen een aantal dagen of weken af van alle trips op je kamerplantjes.

 

Laatste Nieuws

Het Belang van Keuring van Zonnepanelen en Thermografische Inspecties: Omega Energietechniek als Uw Betrouwbare Partner

In de wereld van duurzame energie zijn zonnepanelen niet meer weg te denken. Maar net zoals elke technologische vooruitgang,...

Ontdek de voordelen van het uitbesteden van je linkbuilding

Als je serieus bent over het online groeien van je bedrijf, is het essentieel om te overwegen om je...

Ontdek de wereld van stromer speed pedelecs: jouw e-bike avontuur!

Ben je ooit benieuwd geweest naar de wereld van elektrische fietsen? Misschien ben je zelfs geïnteresseerd in het bezitten...

Maak je dagelijks leven nog wat comfortabeler met deze apparaten

Een comfortabel huis is een plek waar we kunnen ontspannen en genieten van ons dagelijks leven. Het gebruik van...

Handelen in crypto is tegenwoordig voor iedereen mogelijk

In de snel evoluerende wereld van digitale valuta hebben cryptocurrencies een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen financiële...

Ontdek de voordelen van goud kopen bij ZilverGoudAmsterdam

Ah, de glinsterende wereld van goud en zilver. Wie kan de charme weerstaan van deze edelmetalen die al eeuwenlang...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen