WonenEven iets anders in huis

Even iets anders in huis

-

Heb je al jaren dezelfde inrichting en ben je toe aan iets nieuws? Dan is het tijd om je interieur een nieuwe impuls te geven! Dat hoeft niet met een enorme verbouwing. Kleine veranderingen kunnen al een heel verschil maken. In deze blog geef ik je hier wat tips voor. Lees je mee?

Verf een muur

Het kan al als een hele renovatie voelen om een kleurtje op de muur te gooien. Kies een gedurfde kleur of patroon uit en maak er een echte blikvanger in de kamer van. Je hoeft niet de hele kamer te doen, vaak is een muur al genoeg om een statement te maken.

Maak een galerijwand

We laten die muur nog even niet los. Een galerijwand is een leuke manier om je muren te decoreren en persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur. Hang foto's, kunstwerken en andere decoratie-items op in een creatieve compositie.

Voeg planten toe

Wil je geen grote veranderingen doorvoeren in huis maar ben je gewoon toe aan iets kleins en nieuws? Ga dan voor een mooie plant in huis. Rijd naar het tuincentrum en laat je aanspreken door een paar nieuwe groene vrienden.

Upgrade je verlichting

Wist je dat het licht in de ruimte een grote impact hebt op de sfeer in de ruimte. Je kan lampen toevoegen om meer sfeer te creëren. Je kan ook je verlichting upgraden door er smart-verlichting van te maken.

Decoreer met spiegels

Spiegels zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook dienen als decoratie-item. Hang een aantal spiegels op verschillende plaatsen in huis en creëer zo meer licht en diepte. Denk aan ruimtes zoals de badkamer en de hal. Hier zijn de spiegels ook functioneel.

Vernieuw je meubels

Als je budget het toelaat, kan het vervangen van je oude meubels door nieuwe een enorme impact hebben op je interieur. Kies voor meubels die bij je persoonlijke stijl passen en waar je nog jaren van kunt genieten. Een nieuwe eetkamer tafel van Goossens kan de hele ruimte al een nieuw uiterlijk geven. Kijk in huis rond en bepaal welke spullen aan vervanging toe zijn en welke je wilt vervangen. Hier kan je met de rest van je budget en plan op inspelen.

Mix en match patronen en texturen

Gebruik verschillende patronen en texturen om je interieur meer diepte en persoonlijkheid te geven. Combineer bijvoorbeeld strepen met bloemen of leer met fluweel. Kijk wat je mooi vindt en wat in de ruimte werkt.

Laatste Nieuws

Het ontstaan van een legende

De Nike Air Max-serie begon zijn reis in 1987 met de introductie van de allereerste Air Max 1. Ontworpen...

Start met een plan voor je traprenovatie

Het beginnen van een traprenovatie vereist een gedegen plan. Vooraf nadenken over de stappen en benodigde materialen kan veel...

De basisprincipes van mediation in Den Haag

Mediation is een effectieve methode om conflicten op te lossen zonder dat daarbij de gang naar de rechter nodig...

Natuurlijke thema’s in wandbekleding

De natuur heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad op de mensheid. Het is dan ook geen verrassing dat natuurlijke...

Ontbijt met een espresso

Een goed begin van de dag is cruciaal, en voor velen begint dit met een dampende kop koffie. Of...

De charme van luxe chalets in de sneeuw

Een wintersportvakantie betekent voor velen meer dan alleen skiën en snowboarden. Het verblijf speelt een cruciale rol in de...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen