ZakelijkHoe kun je met minder personeel toch effectief zijn?

Hoe kun je met minder personeel toch effectief zijn?

-

We weten allemaal dat het momenteel erg lastig is om aan personeel te komen. Je zult dus andere oplossingen moeten zoeken om toch effectief je klanten te kunnen bedienen. Veel fastfoodrestaurants spelen al een aantal jaren in op deze trend door in ieder restaurant een aantal bestelzuilen te plaatsen. Zo’n bestelzuil zorgt ervoor dat de order van de klant direct in de keuken terecht komt. Hierdoor hoeft er minder personeel aan de balie te staan om bestellingen op te nemen en kunnen klanten toch heel effectief bediend worden.

Maar er zijn nog andere oplossingen te bedenken.

Ook in het ziekenhuis is een personeelstekort

Wanneer je weleens in het ziekenhuis komt, dan ben je waarschijnlijk al wel bekend met aanmeldzuilen ziekenhuis. Hier kun je je als patiënt aanmelden voor je afspraak. Je arts of specialist weet dan dat je in het pand bent. Je krijgt dan direct te zien hoe je moet lopen (volg de rode/zwarte/oranje lijn) en je kunt zo gemakkelijk en snel plaatsnemen in de wachtruimte bij de betreffende arts. Dit is niet alleen gemakkelijk voor jou, maar ook voor het ziekenhuis. Zij weten wie er al binnen is en wie nog niet. Daardoor kan het voorkomen dat jij eerder aan de beurt bent dan degene die eigenlijk voor jou stond ingepland. Jij hebt je al aangemeld, de ander nog niet.

Het lijkt misschien wat onpersoonlijk, zo’n aanmeldzuil, maar het zorgt wel voor een meer effectief traject. Je hoeft als patiënt ook niet meer uit te leggen aan de receptioniste waarvoor je komt. Alles staat in het systeem.

Bestelzuilen kunnen ervoor zorgen dat jouw bedrijf de vraag wel aankan

Als je, zoals eerder aangegeven, moeite hebt om personeel te vinden, kan het een heel goed idee zijn om een bestel-, informatie- of aanmeldzuil te gaan gebruiken. Op die manier zorg je ervoor dat je toch iedereen op je terras kunt bedienen, dat je toch de bezoekers van jouw museum kunt informeren en dat je precies weet wie er in het pand is voor een afspraak. Er zijn verschillende soorten zuilen te bestellen, niet alleen in uiterlijk verschillen ze, maar ook in toepassing. Met de ene zuil zorg je ervoor dat de productie in je fabriek vlekkeloos verloopt, met de andere kun je gasten sneller van dienst zijn. Is een bestelzuil ook iets voor jou? Dat zou zomaar kunnen. Je kunt op de site van Prestop precies zien wat er allemaal mogelijk is. Misschien is er voor jouw bedrijf ook een oplossing te vinden!

Laatste Nieuws

Wat je moet weten over online veiligheidstrainingen

Als het gaat om werken in sectoren waar veiligheid een grote rol speelt, is het essentieel dat medewerkers goed...

Wat is financiële bemiddeling eigenlijk

Financiële bemiddeling, je komt het overal tegen maar wat houdt het nu precies in? Eenvoudig gezegd is het de...

Waarom een creatieve mindset belangrijk is

Creativiteit is een onmisbare kracht in ons leven. Het gaat niet alleen om het creëren van kunstwerken, maar om...

Waarom slimme energiekeuzes belangrijk zijn

De keuzes die we maken op het gebied van energie hebben een grote impact, niet alleen op onze maandelijkse...

Kennismaken met weerobservatie-instrumenten

Als je ooit hebt afgevraagd hoe we het weer kunnen voorspellen, ben je niet alleen. Weerobservatie is een fascinerend...

Waarom Naughty Beans jouw koffie-ervaring op het werk kan veranderen

Stel je voor, je zit op kantoor en je hebt dringend een kopje koffie nodig. Maar niet zomaar een...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen