Wonen Een kerstboom van lichtjes aan je vlaggenmast

Een kerstboom van lichtjes aan je vlaggenmast

-

In ons land zijn er een aantal momenten waarop we met zijn alle tegelijk de vlag uithangen. Dit zijn vaak nationale dagen. In dit geval wordt je vlaggenmast of vlaggenstok goed gebruikt. Maar er zijn ook een hele hoop dagen in het jaar dat de vlaggenmast in je tuin misschien niet zoveel gebruikt wordt. Een hele leuke manier om je vlaggenmast optimaal te gebruiken is rondom de kerstperiode. Je kan er namelijk voor kiezen om een vlaggenmast kerstboom aan te schaffen. Dit is een verlichte kerstboom die je om je vlaggenmast heen kan hangen. Het is natuurlijk geen echte kerstboom, maar een soort net van lichtjes die de vorm van een kerstboom heeft. Op deze manier zijn de donkere dagen rondom de kerstperiode toch heel erg leuk verlicht doordat je een grote verlichte kerstboom aan je vlaggenmast hebt hangen. De lampjes zijn zo goed verdeeld dat het een echt gevulde kerstboom lijkt van ver af. 

Verschillende opties

Je kan kiezen voor verschillende categorieën binnen de vlaggenmast kerstboom. Het verschil tussen deze categorieën zit voornamelijk in de verdeling en de hoeveelheid van de lampjes. Bijvoorbeeld bij de Fairybell kan je kiezen tussen verschillende kleuren, namelijk warm-wit of juist meerdere kleuren. Dan kan je je verlichte kerstboom meerdere kleuren licht laten uitstralen. Je hebt verschillende maten waarin je deze Fairybell kerstverlichting kan kopen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een Fairybell van 6 of 7 meter, maar er is ook een variant van 10 meter. Dit kan heel erg leuk zijn als je zelf ook een grote vlaggenmast hebt. Bijvoorbeeld bij je bedrijf voor de deur. Of wanneer je een grote vlaggenmast in je tuin hebt. Een andere optie is de versie Starry Nights. Deze kerstboom in je vlaggenmast is heel erg gevuld. En dankzij het Starry Night systeem is het effect van alle kanten goed te zien. Bij deze versie kan je zelf kiezen hoeveel LED lampjes je in de kleur warm wit in totaal in je boom wilt hebben. Hier heb je dus zelf invloed op. 

De vlaggenmast vaker gebruiken

Op welke keuze je uiteindelijk uitkomt is voornamelijk afhankelijk van je eigen smaak, de maat van je vlaggenmast en wat je mooi vindt of wat goed bij je huis of bedrijf staat. In ieder geval zal het de donkere dagen rondom de kerst heel erg leuk verlichten. Op deze manier gebruik je je vlaggenmast dus nog veel meer dan voor alleen de vlag op te hangen. Het geeft een hele gezellige en vrolijke uitstraling aan je tuin of voor je bedrijf.  

Laatste Nieuws

De voordelen van graszoden voor een perfect gazon

Veel huiseigenaren streven naar een mooi en gezond gazon. Een belangrijk aspect om dit doel te bereiken is de...

Een brommobiel voor veel mensen niet meer weg te denken

Een brommobiel is een kleine auto die vaak wordt gebruikt als alternatief voor een standaard auto. Het is een...

Stikstof laten berekenen voor jouw organisatie kan aan te raden zijn

Tegenwoordig is het voor bijna ieder bedrijf belangrijk om alle uitstoot bij te houden. Duurzamer ondernemen is namelijk een...

Tips voor een perfecte outfit 

Het kan soms best een uitdaging zijn om een goede outfit bij elkaar te vinden. Denk je eindelijk iets...

Het verzekeren van een motor is belangrijk

Een van de belangrijkste zaken die bij het aanschaffen van een motor komen kijken, is het verzekeren van de...

Succesvol en efficiënt je bedrijf verhuizen

Het ontruimen van een bedrijf is een complex proces met vele punten om rekening mee te houden. Of het...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen