Kies voor bedrukte vlaggen voor iedere gelegenheid

Kies voor bedrukte vlaggen voor iedere gelegenheid

-

Natuurlijk zijn we gewend te vlaggen op bijzondere dagen. Op Koningsdag en op Bevrijdingsdag bijvoorbeeld. Maar eigenlijk staat de vlaggenmast er de rest van het jaar maar een beetje sneu bij. Daar kun je gemakkelijk iets aan doen. Je kunt kiezen voor bedrukte vlaggen voor iedere gelegenheid. De bedrukte vlaggen heb je, na het uploaden van een afbeelding, al snel in huis. Je kunt kiezen voor bedrukte vlaggen met het logo van je bedrijf om de naamsbekendheid te vergroten, maar er is natuurlijk ook nog tal van andere redenen te bedenken.

Bedrukte vlaggen voor iedere gelegenheid

Is je zoon of dochter geslaagd voor het rijbewijs? Dan is dat wel een reden voor een feestje. En bij een feestje horen natuurlijk vlaggen. Je bestelt heel gemakkelijk een vlag met een felicitatie online. Is er een baby geboren en mag de hele straat het weten? Dan kun je natuurlijk gaan voor de standaard vlaggen, maar is het niet veel leuker om te gaan voor een eigen ontwerp? Bedrukte vlaggen met de aankondiging van de geboorte van een kindje kunnen niet alleen bij het huis worden opgehangen, als je een eigen bedrijf hebt, mag je daar die vlag ook in top hangen!

Geen zin in een pop in de tuin?

Is je vader, moeder, oom, tante, buurman of buurvrouw 50 geworden? Dan is het in veel regio's in Nederland traditie om een grote pop in de tuin te zetten. Maar wat nu als je weet dat de Abraham of Sara in kwestie dit niet zo erg kan waarderen? Dan kun je kiezen voor bedrukte vlaggen met daarop een foto van de jarige. Iets subtieler, maar niet minder feestelijk. Laat het jaartal weg en de jarige kan ieder jaar weer de vlag buitenhangen. De vlag is goed wasbaar en zal jarenlang mee kunnen gaan.

Wat doe je in de winter met een lege vlaggenmast?

In de winter een vlag buiten laten hangen is eigenlijk zonde. Het is maar een paar uur per dag licht en de vlag zal door alle harde wind, sneeuw en ijs niet echt opknappen. Het is dus misschien beter om te kiezen voor vlaggenmast kerstverlichting. Dat ziet er niet alleen gezellig uit, het zorgt er ook nog eens voor dat je bedrijf goed zichtbaar is vanaf de weg. Ook in de voortuin is deze kerstverlichting een goed idee. Je hoeft niet bang te zijn voor een extreem hoge energierekening. Het gaat hier om LED verlichting.

Laatste Nieuws

Vijf redenen waarom een voetbalreis naar Liverpool de beste citytrip is!

Houd jij van voetbal en van reizen? Overweeg dan eens om deze passies te combineren en een voetbalreis te...

Vijf redenen waarom een voetbalreis naar Liverpool de beste citytrip is!

Houd jij van voetbal en van reizen? Overweeg dan eens om deze passies te combineren en een voetbalreis te...

Het onderhoud van je cv ketel

Een cv ketel is een belangrijke zaak voor ieder huishouden. Het zorgt ervoor dat je een aangename warme temperatuur...

Welk luchtbed ligt het best?

Door de eeuwen heen zijn bedden, net zoals andere producten, steeds verder ontwikkeld. De bedden die je vandaag de...

Pasjeshouder of heren portemonnee?

In deze blog ga ik het hebben over de pasjeshouder en de heren portemonnee. Ik zal je uitleggen wat...

Een fijn thuis creëren voor een beter dagelijks leven

Je woning kan je absoluut zien als de basis van je leven. Waarschijnlijk weet je ook dat de basis...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen