ZakelijkNieuwe wanden plaatsen in een bedrijfspand

Nieuwe wanden plaatsen in een bedrijfspand

-

Als er bepaalde ruimtes binnen het bedrijfspand van je onderneming te groot zijn, dan is het verstandig om deze kleiner te maken. Hierdoor zorg je ervoor dat er ook meer werkplekken beschikbaar zijn en kan je meer werknemers aannemen. Zo hoef je niet snel te verhuizen als je bedrijf goed groeit en je ruimte tekort komt om werknemers te huisvesten. Hier vind je hoe je nieuwe wanden plaatst. 

 

Scheidingswand

Voor de goedkoopste oplossing kan je ervoor kiezen om zelf wanden te bouwen en te plaatsen. Dit kan je het beste doen met materialen zoals MDF platen. Het kost echt wel veel tijd, want je moet de wand bouwen, plaatsen maar ook versieren met behang of verf. Als eigenaar van een bedrijf ga je dit zeker niet doen omdat jij je liever op belangrijkere zaken wilt focussen. Je kan dan het beste een kant-en-klare scheidingswand kantoor aanschaffen maar je kan er ook voor kiezen om een scheidingswand te laten maken. Het is belangrijk dat de scheidingswand die je plaatst, of het nou een zelfgemaakte of een kant-en-klare wand is, goed geïsoleerd is en ook geluidsdicht is. Je wilt namelijk niet dat werknemers last van elkaar hebben of dat ze het te koud hebben. 

 

Glazen scheidingswand 

Als je van wat meer stijl houd, dan kan je er ook voor kiezen om een glazen scheidingswand te plaatsen. Wanneer je kiest voor een glazen scheidingswand dan brengt dat meer leven in je bedrijfspand. Het is extreem belangrijk dat je hier wel glas voor gebruikt dat daarvoor gemaakt is. Het moet namelijk erg stevig zijn want als een werknemer struikelt en door het glas gaat dan moet de werknemer direct naar het ziekenhuis. Een glazen scheidingswand is ook goed te gebruiken voor een receptiebalie. Ook moet een glazen scheidingswand geluidsdicht zijn zodat niemand last van elkaar heeft. Je kan dan het beste voor extra dikke glazen te kiezen. 

 

Waarom het plaatsen van een scheidingswand verstandig is

Als bepaalde ruimtes veel te groot zijn dan kan je het beste een scheidingswand plaatsen. Zo maak je namelijk meer werkplekken beschikbaar en kun je bedrijf ook meer werknemers huisvesten. Ook kan je bedrijf hierdoor meer energie besparen omdat maar een gedeelte van de ruimte verwarmd en verlicht hoeft te worden. Je moet hiervoor natuurlijk wel de verwarming en verlichting aanpassen. Als je bedrijf erg hard groeit en meer werknemers wilt huisvesten, dan hoef je op deze manier niet snel naar een nieuw bedrijfspand te verhuizen. 

Laatste Nieuws

Waarom een creatieve mindset belangrijk is

Creativiteit is een onmisbare kracht in ons leven. Het gaat niet alleen om het creëren van kunstwerken, maar om...

Waarom slimme energiekeuzes belangrijk zijn

De keuzes die we maken op het gebied van energie hebben een grote impact, niet alleen op onze maandelijkse...

Kennismaken met weerobservatie-instrumenten

Als je ooit hebt afgevraagd hoe we het weer kunnen voorspellen, ben je niet alleen. Weerobservatie is een fascinerend...

Waarom Naughty Beans jouw koffie-ervaring op het werk kan veranderen

Stel je voor, je zit op kantoor en je hebt dringend een kopje koffie nodig. Maar niet zomaar een...

De magie van kerstkoekjes bakken

Als er één ding is dat de feestdagen extra speciaal maakt, dan zijn het wel de heerlijke kerstkoekjes die...

Contentmarketingstrategieën voor succes: Het creëren en verspreiden van waardevolle inhoud

In de wereld van digitale marketing is content koning. Het creëren en verspreiden van waardevolle inhoud is een essentieel...

Speciaal voor jouRELATED
Gerelateerde Artikelen